Elinstallationer

Våra elektriker hjälper dig med elinstallationer vid renovering av badrum, renovering av kök, ombyggnationer i villor, radhus och lägenheter.

Där installation av värmegolv, värmepumpar, tvättmaskiner, diskmaskiner, belysning och installation av spotlights har stått för merparten av arbetsuppgifterna.
Har även sålt och installerat ett tiotal värmepumpar av märket Panasonic (luft/luft) i samarbete med en auktoriserad rör-entreprenör.
Ett tips till dig som går i tankar på att renovera eller bygga till är att kontakta mig som elektriker i ett så tidigt skede som möjligt. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Du kan även utnyttja ditt rotavdrag när du anlitar Svante Granath´s El & Tele

Företagskunder
Elektrikerna på Svante Granath´s El & Tele utför även elinstallationer åt företag såsom montering och installation av lysrörsarmaturer, belysning, värme, maskinparker och mycket mer. Våra elektriker har gedigen erfarenhet på företagarsidan och har utfört arbeten på kontor, verkstäder, restauranger etc.
Tack vare vår långa erfarenhet inom byggbranschen har vi ett stort kontaktnät av andra entreprenörer inom larm, bygg, plattsättning, målning etc.