Energianalys

Vi har även elektriker som kan utföra energianalyser. Detta innebär att vi undersöker och analyserar energibehov och förbrukning privat och för företag.


Vi undersöker bl.a. att rätt mätarsäkring är monterad för att på så sätt kunna ta fram rätt åtgärder för att få ner el-förbrukningen och därmed elkostnaderna. Alla el-anläggningar är ofta helt unika och kräver olika åtgärder för att minska elbehovet.

Elektriker och eltjänster nära dig

Våra elektriker utför elinstallationer för både privatpersoner och företag inom Stockholm och även i Norrtälje. Företagets säte finns i Upplands Väsby där många av våra kunder är bosatta. Våra elinstallationer omfattar installation av värmepumpar, tvättmaskiner, ljusarmaturer, belysningsarmaturer, spotlights, golv-värmemattor, elvärme.
Vi som elektriker har även stor erfarenhet inom elinstallationer i samband med renovering av kök och badrum. I våra tjänster ingår även en energianalys för att du ska använda så lite energi som möjligt. Energianalysen omfattar även råd om vart elvärme ska placeras fördelar och nackdelar med olika produkter och installationer. Energianalysen är mycket uppskattad både i miljö - och ekonomisk synpunkt.

Vi har även ett antal fastigheter och kommuner inom elservice där vi löpande sköter allt från att byta belysningsarmaturer till felsökning. Även energianalyser görs för att optimera energiförbrukningen. Våra elektriker utför även många elinstallationer i Norrtälje, främst på Rådmansö och i Gräddö. Självklart har vi som elektriker även ett brett kontaktnät med snickare, plattsättare och målare för att du som kund ska slippa kontakta alla hantverkare vid exempelvis renovering av badrum.