Elinstallationer

Våra elektriker hjälper dig med elinstallationer vid renovering av badrum, renovering av kök, ombyggnationer i villor, radhus och lägenheter.'


Där installation av värmegolv, värmepumpar, tvättmaskiner, diskmaskiner, belysning och installation av spotlights har stått för merparten av arbetsuppgifterna.
Har även sålt och installerat ett tiotal värmepumpar av märket Panasonic (luft/luft) i samarbete med en auktoriserad rör-entreprenör.
Ett tips till dig som går i tankar på att renovera eller bygga till är att kontakta mig som elektriker i ett så tidigt skede som möjligt. För att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Du kan även utnyttja ditt rotavdrag när du anlitar Svante Granath´s El & Tele

Företagskunder
Elektrikerna på Svante Granath´s El & Tele utför även elinstallationer åt företag såsom montering och installation av lysrörsarmaturer, belysning, värme, maskinparker och mycket mer. Våra elektriker har gedigen erfarenhet på företagarsidan och har utfört arbeten på kontor, verkstäder, restauranger etc.
Tack vare vår långa erfarenhet inom byggbranschen har vi ett stort kontaktnät av andra entreprenörer inom larm, bygg, plattsättning, målning etc.

Elektriker och eltjänster nära dig

Våra elektriker utför elinstallationer för både privatpersoner och företag inom Stockholm och även i Norrtälje. Företagets säte finns i Upplands Väsby där många av våra kunder är bosatta. Våra elinstallationer omfattar installation av värmepumpar, tvättmaskiner, ljusarmaturer, belysningsarmaturer, spotlights, golv-värmemattor, elvärme.
Vi som elektriker har även stor erfarenhet inom elinstallationer i samband med renovering av kök och badrum. I våra tjänster ingår även en energianalys för att du ska använda så lite energi som möjligt. Energianalysen omfattar även råd om vart elvärme ska placeras fördelar och nackdelar med olika produkter och installationer. Energianalysen är mycket uppskattad både i miljö - och ekonomisk synpunkt.

Vi har även ett antal fastigheter och kommuner inom elservice där vi löpande sköter allt från att byta belysningsarmaturer till felsökning. Även energianalyser görs för att optimera energiförbrukningen. Våra elektriker utför även många elinstallationer i Norrtälje, främst på Rådmansö och i Gräddö. Självklart har vi som elektriker även ett brett kontaktnät med snickare, plattsättare och målare för att du som kund ska slippa kontakta alla hantverkare vid exempelvis renovering av badrum.